P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under september 2009

Av NP Kool J - 9 september 2009 22:04


  


Sirener hörs i orten, undrar vad som har hänt. Polisen har en tendens att åka rätt mycket här omkring, tror ni det är Soweto? Det är väl någon trött jävel som har slagit på kärringen, grannen ringt och klagat på oljud.


Landslaget klarade att slå Malta, men det var på fitthåret. 1-0 mot ett på pappret ett väldigt dåligt lag, underpresterar på många positioner. Två skit mål har fixat 6 poäng på senaste dagarna, det räcker men det ser fortfarandet inte bra ut. Dags att styra upp det här, kommer inte räcka på Parken i höst.


Nu är man äntligen klar med disken, enormt berg som tog dryga 55 minuter att diska upp. Har svåra problem att diska i tid, innan det blir högar av kastruller. Samtidigt som div Klubb Solid inspelningar rullar i Ipoden så drömmer jag mig bort, när ska man vinna på lotto? Vad ska man göra med pengarna? Det är roligt att leka med tanken.


För er som inte har sett det än så spelar Brother Ali på Malmens lilla hotellbaren på Folkungagatan nästa fredg. Det är en tidig spelning plus att det är gratis så man lär väl vara där i rätt bra tid för att änns komma in, jag kan som vanligt inte då man jobbar till 20. Surt att missa han ännu en gång när han väl spelar här i Sverige.


Nu blir det television, senare gott folk..


Av NP Kool J - 8 september 2009 19:55

Shit, det händer för mycket saker på samma gång. Jag som tidigare idag har bytt upp mig på datorfronten tycker det är tillräckligt jobbigt att vänja mig med tangetbordet och vista. Nu har bloggen bytt namn, helt förvirrad.

Nya adressen: http://ptotheo.bloggplatsen.se 

Av NP Kool J - 7 september 2009 18:22


Söndagsmiddag i soffan till jackjakt på Ebay. Tomatsås, mozzarellaost, parmaskinka, oliver och soltorkade tomater. Finns bara hos Pulcinella på Hammarby. Västerås bästa pizza, Napoli stile..


Loppis..


Diana Ross & The Supremes - Greatest Hits (Motown 1967)

Louis Armstrong - July 4, 1900/July 6, 1971 (RCA Records 1971)

George McCrae - Rock your baby (RCA Records 1974)

VA - Ett anständigt liv (Nacksving 1979)

Stevie Wonder - Hotter than July (Tamla 1980)

Av NP Kool J - 6 september 2009 17:45


Nu är det söndag igen, grått ute och det händer inte så mycket inne. Har precis slafsat i mig resterna som blev över från igår. Köttbullar med mos, brunsås och lingonsylt. Som taget ur folkhemmet.


Lyssnar på samlingsplattan Kenta - Guldkorn, samtidigt som jag letar runt efter hans tidigare skivor. Kan de va fel på systemet är nog den bästa skivan han gjorde innan han gick bort efter sviterna av drogerna. Tyvärr finns det inte så mycket att få tag på över nätet, men jag vet vart det finns för en billig peng. Kanske ska slå till på den, vi får se hur det blir.


Ännu en gång har det bevisats att det finns korruption inom svensk fotboll. Aik ligger med Svff som i sin tur ligger med hela domarkåren. Som i slutändan bestämmer hur alla fotbollsmatcher ska sluta, så sjukt riggat. Martin Ingvarsson, största horan.


Av NP Kool J - 6 september 2009 02:58


Ibland hatar man det och ibland älskar man det. Rättvisa inom idrott, att totalt äga en match rakt igenom. Sedan släppa in motståndarlaget i matchen, som på en billig straff utjämnar till 1-1. Det ser ut som det är kört, matchen och VM öventyret är som bortblåst. Rit-Ola snackar om kyla men det var bara ren fucking tur, Zlatan "magar" in bollen i 94:e minuten. Så sjukt rättvist, avlösande och viktigt för framtida matcher i VM-kvalet..


"Nej tack, jag kör.." helgens återkommande svar på frågan om jag vill ha nått att dricka. Känns så där när halva stan ringer i luren, skriker att man ska komma ut på krogen. Dricker öl vore inte helt fel, men jag kör en vithelg. Jag är jätte duktig..


Veron lunkar över mittplan, Argentina ligger under mot Brasilien på hemmaplan med 0-2 med dryga 5 minuter kvar av första halvlek. Verkar vara ett sånt där härligt drag på läktaren. Svettiga män i bar överkropp som viftar med högerhanden på det där sättet bara en sydamerikan kan göra. Bara härligt..


Diffidati con noi, Alex i våra hjärtan!


Av NP Kool J - 5 september 2009 14:05


Eftersom det inte blev nått Stockholm idag, så tog jag tag i lite andra saker. Med Bo Kaspers i bakgrunden så ordnar jag upp lite ramar som bara legat. Fixat några bra bilder som jag tyckte passade. Ganska nöjd över resultatet, tyvärr har jag inte ramar som är tillräckligt stora för två bilder som jag vill ha upp. Det får bli en annan dag, Jhisco får styra.


Stay strong..


Av NP Kool J - 4 september 2009 23:10


Promoes nya mixtape, ladda här!


Ovido - Quiz & Flashcards