P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under september 2009

Av NP Kool J - 16 september 2009 11:59


Busta Rhymes kommer att spela på Berns Salonger den 5:e oktober, jobbar tidigt så man kanske skulle åka och titta på den tokige fan. Annars går det rykten om att Jay-Z kommer att köra en spelning på samma ställe den 25:e september, samtidigt som han ska göra ett framträdande i tvprogrammet Skavlan på SVT. Låter som en grej det där..


Av NP Kool J - 16 september 2009 10:16


Blev en liten paus, var nere i tvättstugan samtidigt som flyttgubbarna kom ner. Det ska byta ut ena tvättmaskinen, jag kände mig lite i vägen så jag traska upp och läser lite kingsize istället. Gick upp redan vid 7, in med en maskin i tvättstugan. Åt frukost sen fixade jag disken, nu ska jag försöka orka med att dammsuga också. Om jag hinner med ska jag försöka klippa mig också, ser ut som ett litet fuckup i huvet. Men jag tror inte jag hinner med pågrund av all tvätt som ska hängas och vikas. Måste bädda om sängen också kom jag på, det är mycket nu.


Ebay, det är ett gift..


Raekwons nya är grym..


Laga mat är fruktansvärt tråkigt..


Senare..


Yes

Av NP Kool J - 15 september 2009 13:06


Idag fick jag paket från Burbank, CA USA..


  

Av NP Kool J - 15 september 2009 01:39

  


Aftonbladet har en serie med reselitteratur till salu mån-tisdag varje vecka. Man ska igentligen inte sponsra bladet efter alla deras övertramp dom har gjort under åren. Men man är en sucker så det blev denna veckas bok som är guiden för Phuket. Fanns med en massa rolig information/tips om allt möjligt man kan se och uppleva. Vilka platser man skulle till, vilka olika resauranger/barer eller pubar som finns. Har bara små bläddrat genom den men den verkar väldigt bra. Ett tips, köp den..


Väldigt passande för dagen så sände P3 Planet ett roligt avsnitt av programmet som handlade om olika respondenter som hängde i Kula Lumur i Malaysia, Kirill och Henric berättar när dom spelar in musik med lokala hiphopare och pratar om mänskliga rättigheter. Dom berättade läskiga historier om deras sjuka lagar dom har. Att man inte får uttrycka sig i texter hur man vill och att polisen kan hålla en i upp till 2 år(!) utan att få tala med en advokat. Väldigt passande att få höra sånt där nu när man ska åka dit om mindre än ett halvår. Men det gäller ju att hålla sig lugn och inte göra bort sig. Längtar så..


För att höra hela programmet så kan ni klicka här!


Av NP Kool J - 15 september 2009 00:58



Bilder från PSGs bortafölje igår, kalla mig dum men jag älskar sånt här!


 


Av NP Kool J - 14 september 2009 01:20


Nattens film, Hurricane..


Av NP Kool J - 13 september 2009 23:37


Suck, oron över att mitt kära lag inte kommer att spela i högsta serien nästa år börjar krypa sig närmare och närmare. En väldigt obehaglig känsla tycker jag, usch försvinn. Utöver att matchen var misär så var dagens Stockholms besök väldigt gemytlig. Vi fick mycket gjort så vecka 38 kan bli riktigt, riktigt bra. Det ser vi fram emot så tänker vi inte så mycket hur det går på plan utan mer utanför. PSG hade oturen att torska borta mot Monaco med 2-0 i baken, matchen blev avbruten några minuter för domaren tyckte att alla bomber och bengaler på löparbanorna störde spelet. Det gör det väl inte?


NFL har börjar igen, har svårt för amerikanska sporter överlag. Basket har aldrig fallit mig i smaken och baseball är bara så fruktansvärt långtråkigt. Den ameriskanska fotbollen är däremot är nått jag tycker är lite små roligt, har sett Super Bowl 4-5 år i rad och nu när jag har Viasat som har rättigheterna för NFL så är det gjutet att titta. Favorit laget är New England Patriots efter dom vann 3/4 finaler i början av 2000-talet. Dom spelar sin första match för säsongen hemma på Gillette Stadium (vidrigt namn) mot Buffalo Bills imorrn natt klockan 01.00 svensk tid. Nu blir det att se vidare på när NY Giants kör över Washington Redskins. Om man orkar är det Green Bay Packers mot Chicago Bers vid 02.20 Touchdown baby..


Kan Zlatan febern gå över nu? Alla pratar om honom..tv, radio och Aftonbladet har bytt namn till Zlatanbladet med minst 10 sidor om Ibra när han har klipp tånaglarna eller bytt lakan i sängen. Ja, visst är han en bra fotbollspelare men det finns gränser. Det var inte änns i närheten av denna hype när Henke spelade i Barca, alla vet att han är en mycket bättre fotbollspelare än honom. So chill..


Nu ser vi framåt, hoppas på att få hämta paket på ICA dom närmaste dagarna. Kan nog bli lite pilsner till helgen..


Av NP Kool J - 13 september 2009 00:30


Idag började dagen inte så bra som man vill att en lördag ska börja. Vaknade upp i soffan med världens nackspärr, hade tydligen somnat där med både tv och kläderna på. Lätt irriterad och lagom svettig går jag upp och gör mig iordning för dagen. Frukosten gick inte heller nå vidare, började med att slå ut min kopp té över halva bordet så det rann ner på golvet. Blev lagom glad, men jag försökte lugna ner mig med att tänka att det var helg. Läste tidningen med How High soundtracket på spotify i bakgrunden, wicked..


Spenderat dagen med europeisk fotboll i trevligt sällskap, har skippat Pitchers några helger nu för att slippa suget efter öl. Man blir bara sugen när man kliver in i pubmiljö, håller jag mig hellre borta. Jag, Jhe och Robban parkerade våra vita arslen på skiljebo istället. City - Gunners, Jids - Man utd och Lazio - Juve sammanfattar en bra dag i rutan. Falafel med vitsås är riktigt gott, tyvärr kör Valentino med för lite sallad på sina tallrikar.


Nu har jag precis kollat klart på Margot at the wedding, rätt seg/skum film med Nicole Kidman och Jack Black. Försöker bara hålla mig vaken för jag har lovat att hämta upp mina päron som är på någon kräftskiva, när jag ändå har bil och är nykter kan man lika gärna ställa upp.


Imorrn blir det ett besök i huvudstaden, later skater..


Ovido - Quiz & Flashcards