P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under september 2009

Av NP Kool J - 22 september 2009 20:30


Shit va jag känner mig hängig, hel sänkt på jobbet. Noll ork att göra göra nått vettig varken där eller hemma efter jobbet. Fixa lite snabblunch sen var det bara att självdö på soffan. Farsan ringer och väcker mig två timmar tidigare, yrvaken och fortfarande helt paj. Så fort det börjar bli höst och värmen sjunker så blir jag automatiskt sänkt. Alla som känner mig vet att jag är en trött kille, men hösten gör att man går ner sig ännu mer. Behöver sol och värme för att hålla mig på topp. Tur att man har en resa inbokad denna vinter.


Veckan med stort V har börjat, morgondagen kommer att gå till historien..


Dagens..

..liv Att vara singel igen, börjar komma in i det. Känns bra..

..ny Min svarta Asus, fick en bra deal av Alex.

..spännande Jobbintervju på torsdag, det kanske blir nått.

..sida Ebay, den är trollbindande. Håll er borta om ni inte har råd.

..ja Nu är det snart lön, feel free to spend some.

..låt


Av NP Kool J - 21 september 2009 18:01

Av NP Kool J - 21 september 2009 17:09

  


Målade lite i lördags, ska fortsätta imorrn. Helgen var bra förutom skit söndagen, får en att få ångest och må dåligt.


Av NP Kool J - 18 september 2009 10:00


Det jag tycker är så bra med tidningen Kingsize är att man alltid får läsa om nya intressanta artister. Nu gäller det en gammal räv som har vart med sen tidigt 90-tal men jag har aldrig kommit i kontakt med honom tidigare. Dj Krush. Gör samma slags musik som Dj Shadow som jag gillar så mycket. Instrumental Hiphop är grunden men inslag av jazz och allt möjligt. Strictly Turntablized (1994) sägs vara hans bästa platta, så fort man sätter på första spåret så är man fast. Helt suveränt..


Av NP Kool J - 17 september 2009 23:52


Fuck, nu vill jag ha en blå lönespec i brevlådan. Sparar satan nu när man ska åka till andra sidan jordklotet så man har inte kvar så mycket till annat. Men denna lön tänkte jag att handla skivor och kanske lite nya kläder. Känner att jag är värd det, funderar på någon ny zip-tröja och kanske ett par jeans. Behöver ett par nya jeans. Men mest av allt behöver jag besöka en skivbutik, jag tänker på backarna och lukten av packade skivor. Mmm fint som fan!


Men imorgon är det fredag, helgen ser man alltid fram emot. Blir nog lugnt för tredje helgen i rad för min del, jag är så duktig. Det känns rätt segt att sitta inne hela tiden. Men man spar faktist både pengar och kroppen mår mycket bättre av vila/sömn än sprit/härj. Fast det finns en stor risk att det blir galley bigtime på söndag när man ska besöka Göteborg för tionde gången i år. Fotbollen kommer att bli skit, hemresan kommer bli nice.




Haha Obama, vilken kille..


Av NP Kool J - 17 september 2009 13:07

  


Yes, snart får jag ett nytt paket från Burbank. Nu ska jag åka till jobbet, senare..


Av NP Kool J - 16 september 2009 23:39


Ryggen är helt paj, gjorde illa mig på jobbet. Känns som jag inte kommer att kunna röra mig imorgon bitti när jag vaknar upp stel och jävlig. Gjorde en dum grej för att man är stressad och trött. Men som vanligt gör man saker som ligger på någon helt annans bord, kan bli rätt så irriterad över det. Jag får helt enkelt knapra några piller och smörja in mig med specialcream, sen är det bara att köra..

Ovido - Quiz & Flashcards