P to the O - It´s only that..

Alla inlägg den 9 september 2009

MK

Av NP Kool J - 9 september 2009 22:36


Missa inte att tanka Mindkaos nya EP Återkomsten, finns här!


Av NP Kool J - 9 september 2009 22:04


  


Sirener hörs i orten, undrar vad som har hänt. Polisen har en tendens att åka rätt mycket här omkring, tror ni det är Soweto? Det är väl någon trött jävel som har slagit på kärringen, grannen ringt och klagat på oljud.


Landslaget klarade att slå Malta, men det var på fitthåret. 1-0 mot ett på pappret ett väldigt dåligt lag, underpresterar på många positioner. Två skit mål har fixat 6 poäng på senaste dagarna, det räcker men det ser fortfarandet inte bra ut. Dags att styra upp det här, kommer inte räcka på Parken i höst.


Nu är man äntligen klar med disken, enormt berg som tog dryga 55 minuter att diska upp. Har svåra problem att diska i tid, innan det blir högar av kastruller. Samtidigt som div Klubb Solid inspelningar rullar i Ipoden så drömmer jag mig bort, när ska man vinna på lotto? Vad ska man göra med pengarna? Det är roligt att leka med tanken.


För er som inte har sett det än så spelar Brother Ali på Malmens lilla hotellbaren på Folkungagatan nästa fredg. Det är en tidig spelning plus att det är gratis så man lär väl vara där i rätt bra tid för att änns komma in, jag kan som vanligt inte då man jobbar till 20. Surt att missa han ännu en gång när han väl spelar här i Sverige.


Nu blir det television, senare gott folk..


Ovido - Quiz & Flashcards