P to the O - It´s only that..

Alla inlägg den 28 september 2009

Av NP Kool J - 28 september 2009 17:42

Av NP Kool J - 28 september 2009 15:32


Hemma igen efter en tung helg, både positivt och negativt sett. Fredags kvällen var helt klart en stor succé. Ett hundratal bajare festade hela natten lång inne på Restaurang Mynchen. Det hölls tal och det skålades, helt underbar kväll med alla sköna. Tack för det grabbar.

Lördag var det bara hem och vända för att sen sätta sig på mördartrip ner till Skåne, Malmö närmare bestämt. Det gick som vanligt denna säsong för fotbollslaget mitt. Har chanserna men inte en jävel som kan göra mål. SÅ HÄNDER DET IGEN(!) att svensk media håller sin personliga vendetta mot oss Hammarbyare om att vi är "the scum of the earth" när vi stödjer vårat lag i alla väder. Vad är problemet? Vad har vi gjort som är så förfärligt? Det är sjukt tröttsamt att ni återigen skriver lögner och målar upp oss som våldtäktsmän och barnamördare. Lägg ner era skeva idioter till journalister.


Fick med mig några skivor från Sthlm, när jag väl var det så kan man passa på att handla. Mosebacke records är ett ställe med bra grejer alltså.


Marvin Gaye - Marvin Gaye Live! (Tamla 1974)

Nationalteatern - Livet är en fest (MNW 1974)

Jay-Z - The Blueprint 2: The Gift & the Curse (Roc-A-Fella/Island Def Jam 2002)

Jungle Brothers - Straight out the Jungle (Idlers/Warlock Records 1988)


Kan det bli helg eller?


Ovido - Quiz & Flashcards