P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under november 2009

Av NP Kool J - 13 november 2009 03:19


Looptroop har landat i "The land of the free", lite roligt klipp från deras ATL besök..



Dom har även släppt en ny låt, tanka här. Tyckte tyvärr inte det lät så bra, som förra plattan. Mycket electro, mindre sånt Embee.


  


Även Embee har slagit på stora trumman nu och går ut med att han släpper sitt andra soloalbum, The Mellow Turning Moment kommer den att heta. Den 3e februari nästa år kommer den finnas i hyllorna.

Här är listan på samtliga gäster på skivan Erik Undéhn (The Early Days), Annika Norlin (Hello Saferide), Daniel Lemma, J.P George, Maia Hirasawa, Nikola Sarcevic (Millencolin), Nina Ramsby, Mariam Wallentin (Wildbirds & Peacedrums), san (antennasia), Håkan Svensson (Nationalteatern) Fabian Kallerdahl (Music Music Music).


Dom kommer även att spela på Konrad den 26e December, det blir skoj med lite julfylla.

Av NP Kool J - 13 november 2009 02:42

L-R-G åkte med sitt team till Thailand för att åka bräda. Kolla in miljöerna, där kommer jag vistas om ca 107 dagar. Sweet as a motherfucker!


Av NP Kool J - 11 november 2009 11:38

Dom verkar allt annat än trötta, körde hårt i LDN hoppas dom är lika taggade för spelningen i Sthlm..



Ett svar till De La Kings, nej tyvärr så filmade jag inget under SM..


Av NP Kool J - 11 november 2009 10:02


Jimi Hendrix på Spotify, läser sågningen av Krs-One & Buckshots senaste i Kingsize, springer upp och ner i trapporna för att fixa tvätten, Svensson Svensson rullar på SF Kanalen samtidigt som jag funderar över om jag ska titta på någon film eller börja läsa Blodsbröder. Måste styra nya matlådor innan jobbet också, spaghetti med tillbehöver blir det idag. Mitt i veckan, lill-lördag, onsdag och allt vad det heter. Nu kör vi..


Charlie Davies har nu lämnat sjukhuset efter den otäcka krocken han var med om i mitten av oktober. Stay strong!


Påtal om olyckor så dog Tysklands landslagsmålvakt i en tågolycka igår kväll, Robert Enke blev 32 år gammal. Tragiskt..


Av NP Kool J - 11 november 2009 09:50

  

Av NP Kool J - 11 november 2009 00:50

Detta är en dokumentär som är gjord av Henry Chalfant (Som även var med och gjorde Style Wars), den handlar om  början av Hip hop rörelsen i South Bronx.


Varken den bästa bilden eller ljudet men det är sköna scener man får se..


 

Av NP Kool J - 11 november 2009 00:39

80 Blocks From Tiffanys filmades sommaren 1979 och det är en unik inblick i det sena 70-talets New York, just mot slutet av den stora gängeran i South Bronx. Det är just innan Sugarhill Gang fick den första rapradiohiten hösten 79 och hiphopen fick sitt stora genombrott, så filmen fokuserar inte alls på detta ännu, för filmarna kände inte till den!
80 Blocks... består av intervjuer med gängmedlemmar i de ökända Savage Nomads och Savage Skulls, före detta gängmedlemmar, poliser, socialarbetare och invånare i Bronx.
Alla som har sett Warriors bör se 80 Blocks..., för det här är verkligheten. Och dokumentären visar många sidor av det svarta och puertorikanska samhällena i Bronx. Det här är den filmade motsvarigheten till Jeff Changs Cant Stop Wont Stop.


Av NP Kool J - 10 november 2009 22:52

Ovido - Quiz & Flashcards