P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under november 2009

Av NP Kool J - 19 november 2009 20:23

  


Kvällens filmtips är Talk to me, handlar om en radiopratare i Washigton under 60-talet. Startar klockan 21.00 på Canal Plus First.


Nya spelningar som har kommit upp är Masta Ace & Edo G 17/12 på Ljungrens, ännu en gammal gubbe som fortfarande kör på. Jean Grae spelar lördag den 5e nere på Mosebacke. Har bara hört lite smått av henne, men det sägs att hon ska vara den mest betydande kvinnliga emceen i gamet. Xzibit ska även vara i Sverige under 15-17 december, ingen spelning inbokad men det ryktas om ett framträdande i Göteborg. Blir nog ingen närvaro från min sida på någon av ovan nämnda konserter, om någon är sugen kan vi alltid hooka.


Kvällens programtips är Hype, halvtimmes program som går på Svt2. Handlar om populärkultur som musik, film och mode. I dagens avsnitt intervjuades Filip Hammar och så gör dom ett besök på världens största trendbyrå.


Snart helg..


Av NP Kool J - 18 november 2009 15:24


Fixat och klart, allt är betalat och ledigheten är inbokad. Februari kommer att bli en av dom bästa månaderna någonsin. Först en fotbollstrip till LDN med boysen, några veckor senare drar jag till Asien i 6 veckor. Ganska bra som Borka hade sagt..


Intervju med Above, chill kille..


Av NP Kool J - 16 november 2009 03:57


Kan inte sova, vaknade vid 01.45 klarvaken. Frustrerad och sur går jag upp, sätter på NFL. New England möter Colts, leder med 24 - 14 med 2 minuter kvar av andra. Jag har ingen mjölk hemma, så det var bara att klä sig varmt och hoppa upp gå cykeln. Lyssnade på Brother Ali senaste platta Us (Us som i vi, inte United States. Mycket bra skiva). Lätt regn, inte en människa ute. Nu är jag hemma igen, svettig eftersom det inte är så kallt ute och jag hade lite för tjock jacka på mig.


Nu är klockan strax efter fyra, börjar jobba om två timmar. Har knappt sovit tre timmar inatt, kommer vara helt förstörd vid tio tiden. Hatar att inte kunna sova när man jobbar tidigt. Skit..


Av NP Kool J - 15 november 2009 21:32

Två gamla dängor från Organized Konfusion, ganska bra..


 

Av NP Kool J - 14 november 2009 13:44


Liten rapport från torsdags, good shit! Pete & CL är grymt tighta, eftersom dom har hållt på så jävla länge så har dom en riktigt grym show tillsammans. Mycket hyllningar spelade dom. Mixade RUN DMC under några minuter, Jackson Fives ABC spelades, även J-Dilla & James Brown hyllades i slutet av spelningen. Men det var även en riktigt rolig spelning. Dom drev med varandra, skämta och hade det kul. Bästa var när han drev med David Beckham, "Shit, he aint no Michael Jordan". They Reminisce Over You spelades som sista låt, hela kägelbanan exploderade, bra avslutning på en minnesvärd konsert.



Notera Pete Rocks whiskeyröst, ändå så körde han stenhårt..

Av NP Kool J - 13 november 2009 13:27

  

Ovido - Quiz & Flashcards