P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under mars 2009

Av NP Kool J - 18 mars 2009 23:51


Detta utdrag är i från radiosportens nyheter vid 19 tiden ikväll, berättar om nya planer från Fifa/Uefa att verkligen sätta nådastöten i fotbollens hjärta. Att verkligen ta död på den sporten vi alla älskar..


"Toppklubbar i möte med hemliga diskussioner, nu aktualiseras idén om en europeisk superliga i fotboll en idé som dock inte gillas av alla. UEFA:s ordförande Michel Platini säger till tidningen Franc Football att han kan tänka sig en Europeisk superliga trots allt. Han är i alla fall beredd att diskutera saken även om han själv fortsatt säger sig vara emot idén. Superligan skulle bestå av 60 lag uppdelade i 3 divisioner med 20 i varje och denna serie skulle ersätta Chamopins Leauge och Uefa cupen. Lagen i dom här divisionerna skulle heller inte spela i sina nationella ligor, utan bara i den så kallade superligan. Där man flyttat upp och ner efter varje säsong precis som i dom nationella ligorna."


Sen intervjuas Lars "Horan" Lagrell om vad han tycker om saken och lite annat.


Det är alltså detta man ska se fram emot och man tycker att det är dåligt som det är just nu. Mot den moderna fotbollen!


Av NP Kool J - 18 mars 2009 13:10


Citerat ur senaste numret av Offside nr 1 2009, intervju med Ronnie Hellström..


"Det är klart att jag tänkte att fan, jag kunde ha haft en del av den kakan, när man ser vad spelarna tjänar idag. Men jag höll inte på för pengarnas skull utan för fotbollens."


"Men jag förstår ändå inte hetsen i dag att gå till en klubb för att vinna titlar. Det viktiga är att du får spela och att du trivs."


Inför Hammarby - Halmstad 1975, Ronnie Hellström (Taight ass) t.h & Nacka t.v


Av NP Kool J - 18 mars 2009 01:21


Om att gamla Blenda crewet har startat upp en ny butik/sida där man kan köpa skivor m.m från Göteborg igen, hoppas det stämmer..


http://www.justfortherecord.se/


Av NP Kool J - 17 mars 2009 12:39


Har två av hans skivor på datorn, Spare time & Overtime. Fick även tips om nytt som hette Damu vs Joe Buck - Madvillain ReVISIONS. Rätt bra instrumentalt om man gillar sånt, jag gillar sånt. Så lyssna då..


http://www.myspace.com/damuthefudgemunk



Av NP Kool J - 17 mars 2009 00:59


Doom ska släppa ny platta, här har vi en jäkla bra bit av honom. Fast då under Madvillain med Madlib. Tecknat & rap är jäkla bra, jäkla bra..


Av NP Kool J - 15 mars 2009 20:29


När Gunnar Nordahl skrev på för AC Milan 1949 och därmed bli den första utlandsproffset från Sverige var han tveksam att genomföra övergången. Han ville egentligen satsa på brandmannayrket plus att han ogillade Italien efter Mussolinis framfart. En man med bra värderingar..


Gunnar Nordahl (Bra balle i mitten)


Av NP Kool J - 15 mars 2009 20:08


Satt och letade genom luren, hittade lite bilder från spelningar som man vart på senaste åren. Dom flesta var det så dålig kvalite på så jag skiter att lägga upp dom. Men några var ändå värda att visa upp..


Common @ Berns 5/12 2007


Mos Def @ Annexet 4/11 2008 (Rock the bells med bla Nas, De la Soul)


The Roots @ Berns 24/11 2008




Av NP Kool J - 15 mars 2009 15:41


Varför ska det alltid vara sol och värme när jag är trött och bakfull? När man som mest vill att det ska vara mörkt, svalt och lugnt, då ska det var värsta sommarvädret. Vill vädergudar att man ska dricka mer eller straffar dom mig för att jag dricker för ofta? Weird..


Dagens låt: Promoe - Lullabies to myself.


Ovido - Quiz & Flashcards