P to the O - It´s only that..

Alla inlägg den 22 mars 2009

Av NP Kool J - 22 mars 2009 19:35


Finns en hel del sköna scener med grymma scrach sessions & intressanta intervjuer. Det stora pluset med filmen är att det finns med några riktiga orginal som gör att man ligger på golvet och skriker för att man har så ont i magen efter allt hysteriskt garv. Sjuka människor det finns..


Medverkar i filmen gör: Grand Wizard Theodore, Q-Bert, Grand Mixer DXT, Z-Trip, Mix Master Mike, Rob Swift, DJ Premier, Afrika Bambaataa, Jazzy Jay, Cut Chemist, NuMark, DJ Craze, DJ Shadow, DJ Babu, DJ Krush, Madlib and Peanut Butter Wolf..


(Hela dokumentären finns på tuben)


Av NP Kool J - 22 mars 2009 18:44


Snart kommer det album från en av Brooklyn NYCs finaste, det ser man fram emot. Finns snippet på hans myspace, låter helt okej. Hoppas på en kanon skiva. Hoppas..


Mos Def - The Ecstatic snart på Downtown Records, mys..


http://www.myspace.com/mosdef


Av NP Kool J - 22 mars 2009 14:08


Ibland blir man så tokig att man vill riva allt runt omkring sig. Idag när jag ligger i sängen och läser tidningen var ett av dessa ögonblick. Jag citerar..


"Vi är med och utvecklar deras torsdagssuccé Habana Bar. Förfesten blir här, sen när vi stänger vid tolv fortsätter festen hos dom. Temat blir Latin House. Det kommer att bli riktigt schyst."


Detta har den strålande Alejandro Samayoa sagt om Bill & Bobs nya klubbar och samarbetet med Blue Moon.


Jag vill bara spy rakt ut. "Latin House" & "Habana Bar" får en att vilja skära sig i armarna med en rostig sax. Helt fruktansvärt det som håller på att hända och det som har hänt.


Usch..


Ovido - Quiz & Flashcards