P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under april 2009

Av NP Kool J - 17 april 2009 14:54


9:e Juni gott folk, ser fram emot det där asså..


Av NP Kool J - 14 april 2009 07:44


Mörk grått efter det blev det lite ljus grått, nu ligger det på en lagom grå nivå. Jobbdag idag, fast första ska jag läsa tidningen och måla tavla. Jag hade rätt ang spelningen nedan och världens bästa bandnamn är förövrigt Napalm Death.


Av NP Kool J - 14 april 2009 00:28


Jag hoppas verkligen att dom kommer till Stockholm ännu en gång, riktigt bra förra gången. Mos Def var ju som sagt det bästa man sett sen Buju Banton på ett svettigt Pluto. Alla kommer så klart inte att komma men när man läser namnen som finns med drägglar man över vilka som kan kliva upp på en scen i vårat lilla land. Hoppas hoppas..


Av NP Kool J - 13 april 2009 14:15


Så var det lilla påsklovet snart slut, för att sammafatta det har det varit riktigt skönt med ledighet. Tagit det lugnt hemma hos föräldrarna, träffat släkten och ätit en massa god mat. Även fått träffa min nya brorson, chill kille. Varit på en trevligt hemmafest/födelsedagsfest, grattis igen Hanna. Lite bakslag på söndags eftermiddagen men på helhet så var söndagen också bra på alla sätt utom att ett visst lag skulle underprestera som vi är så vana vid. Annandag påsk går i kreativitetens tecken, fortsättning följer..


Helgens..

..öl Caffreys Irish Ale, förgyllde lördags festande med nöje.

..efterätt Hallonsorbet, njutning på riktigt hög nivå.

..mat Sill, potatis, lax och ägghalvor med rom. Mmmmm good!

..mest efterlängtat Det svenska vårvädret, helt oslagbart.

..skratt Djurgården torskade med 6-0, hö hö.

..låt


Av NP Kool J - 13 april 2009 14:14


Sneakers n Stuff har fått in 5 par nya collab skor med Adidas, bla dessa jättelila Samba modell som jag tycker ser rikitgt bra ut. Sns text på sulan för att fira 10 år som butik. En liten del av alla grejer som kommer under året. Kolla in..


Klicka här!


Av NP Kool J - 13 april 2009 14:01


Shelta har fått in nytt från Italienska märket VNGRD (Vanguard), ett par riktiga pärlor som tex denna tee (bild) med motiv från den klassiska filmen Le Haine. Check it out..


Klicka här!


Av NP Kool J - 10 april 2009 01:42


Sitter och letar efter lite inspiration på tuben, denna snubbe som kallar sig FAKE är riktigt grym. Se på klippet här under när han målar upp en granat med olika lager stenciler. Imponerande resultat, se även hans blogg.


http://www.flickr.com/photos/lype/


Av NP Kool J - 9 april 2009 14:33


Ah äntligen, långhelg fram till tisdag. Ska väl försöka ta några bärs i kväll om någon är sugen, imorrn och fram till söndag ska jag försöka spendera så mycket tid som möjligt på Bäckby. Umgås med Morfar plus att jag ska pilla på mitt nya projekt, sjukt peppad. Blir väl lite påsk käk, kanske får träffa nya brorsonen också. Det ska bli kul. Söndag tar man tåget till huvudstaden för att se på grande calcio.


Dagens..

..seriösa film Eastern Promises, vädligt rå film. Obehagligt med ryssar.

..oseriösa film Sista actionhjälten & The Terminator, Arnold är kung.

..skönaste stadsnamn Tbilisi, Georgiens huvudstad. Säg det en gång så förstår du.

.."det räcker nu" Visst, kul med ungar men man behöver inte prata om dom 24/7. Det räcker..

..föda Blåbärs & banan glas från Sia, fy fan va gott.

..tillbakablick Att höra Millencolin på radion får mig att tänka på France 01, vilka minnen.

..låt


Ovido - Quiz & Flashcards