P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under januari 2011

Av NP Kool J - 11 januari 2011 14:48


Ny låt med giganterna Kanye West & Jay-z, den var väl sådär..



Besök i A-Traks studio..


Av NP Kool J - 8 januari 2011 07:37


Är det dåligt att gå upp klockan 7 en lördagmorgon, inget planerat utan bara vaknar pigg och kliver upp. Man börjar bli gammal..


Pirre har spelat in nytt, Sweet life är riktigt skön..




     


Straight outta Bäckby, Vinos Mixtape..


Av NP Kool J - 7 januari 2011 12:19


Man är stel efter gårdagens sittning, finns bild på Fatcaps blogg. Hann med att tvätta igår också, vikt tvätt hela förmiddagen. Ska försöka jobba lite idag också, även fast man bara vill ligga hemma och lyssna på musik, äta halstabletter och kanske styra en pizza. Vad ska ni andra göra? Ha en trevlig helg..



Some new shit..


Av NP Kool J - 5 januari 2011 12:31


Notera jackan..


Av NP Kool J - 5 januari 2011 12:24


En intressant artikel om det alltid aktuella ämnet graffitins vara eller icke vara i samhället. Som laglig på vissa ställen eller med den väldigt dyra och trötta synen med nolltolerans som efter många år inte visat positivt resultat. Läs gärna..


Här..


Av NP Kool J - 4 januari 2011 23:01




"Efter 10 år och runt 520 program har tiden kommit för P3 Hiphop att stänga butiken! I tisdagens program, som blir det sista, blickar vi tillbaka och minns några av de mest klassiska stunderna och spelar de låtar som betytt mest under åren. Vi ska bl a lyssna på hur det första programmet vi sände lät och bjuda på smakprov från vår tid i New York 2005.

Vi vill tacka alla producenter och tekniker som jobbat med programmet; alla rappare, DJs, producenter och annat folk som varit gäster; alla artister vars musik gjort programmet möjligt; och inte minst alla våra lyssnare som är anledningen till att vi kunnat hålla på så här länge!! Kärlek!!"

 

Så tråkigt..


Av NP Kool J - 4 januari 2011 13:20


Förkylningen håller i sig, men lite jobb kanske gör att den försvinner, hörs..


Ovido - Quiz & Flashcards