P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under april 2010

Av NP Kool J - 7 april 2010 11:40

Av NP Kool J - 7 april 2010 10:41


Nu ar det inte lang tid kvar pa resan som borjade for over 6 veckor sen. Har gjort jatte mycket och kanner sig nojd over att till slut ar dags att komma hem igen. Senaste dagarna har vi vart i Phuket igen, hang med Ante & Linda som ar har under tva veckor. Ganska mycket festande har det blivit, sa man har vart ganska sliten pa dagarna. Idag ar som sagt sista dagen, tillbringas i Bangkok. Kom hit inatt, eftersom det ar oroligt med demostrationer inne i centrum sa tog vi ett hotell nara flygplatsen. Sitter pa ett kopcenter just nu och vantar pa att fa aka tillbaka sen vidare mot flyget.


Om man drar ihop en liten sumering av allt sa har det var kanon, nastan inga motgangar alls om man bortser fran bortsupen kamera, lite regn i Malaysia och sa har man val brant mycket deg pa onodiga saker. Men men det ar som det ar nar man ar ute och reser med tre galning.


Vi ses snart Sverige..

Av NP Kool J - 6 april 2010 12:18

  


Gar det bra nu Gnaget?


Av NP Kool J - 2 april 2010 10:26


Tror grabbarna har fatt fnatt, ett par riktigt skona bokningarn nu under varen. Borjar med dagen innan Mos Def sa kommer galningen Elephant Man spela, efter spelningen pa KTH for nagot ar sen sa tipsar jag alla att se han. Riktigt bra for dom som inte har sett honom. Sen efter det den 26 April sa kommer gubbarna i Boyz 2 Men upp pa scen. Kanns ganska ovantat att dom skulle spela, smorigt varre men anda cool spelning. Sen i slutet av Maj, narmare bestamt den 20:e sa spelar Gil Scott Heron. Blev ganska sugen att aka pa det, lite knepig dag (torsdag) men man kanske dyker over pa den med.


Nu sa har efter Meth spelade forra veckan sa har jag hort pa flera hall att det var samma knas vid utslappet efter spelningen som det var pa Talib Kweli. Aven ljudet hade vart sadar som det ocksa var pa Talib. GK har lovat att dom ska battra sig pa den fronten till kommande evenemang. Mos Def med daligt ljud ar inte riktigt det man vill ha. Hoppas dom tar sig i kragen och ordnar upp det tills det ar dags.


GK keep up the good work!


Av NP Kool J - 1 april 2010 13:00


Nu har vi vart har i drygt tva dygn. Ganska hektiskt, men mycke att se och gora. Kom fram igar morse, runt 4 pa morgonen efter en lagom 9 timmars pa storbuss for en gangs skull.


Det har inte vart sa bra vader har i Malaysia, regnat typ varje dag. Men nu ar vi i en storstad och da gor det inte sa mycket da vi mest shoppar, ater och gar pa bio. Var forbi Petronas Twin Towers idag, var dar redan strax efter 7. Da det ar inslapp 08.30 och det finns bara 1600 biljetter for att aka upp i tornen. Biljetterna gar alltid at, varje dag. Som tur var fick vi inte vanta sa lange efter vi fick biljetterna och sa var dom gratis. Sjuk utsikt over staden, inge markvardigt men nu har man gjort det ocksa. Shoppingen gors bast i Time Square Mall, spenderat ex antal timmar dar. Inte handlat sa mycket utan bara tittat mest, sen var vi pa bio igar som sagt. How to train your dragon i 3D, riktigt cool film. Ikvall blir det att se Clash of the titans ocksa den i 3D.


Eftersom vi har vart lite daliga i planeringen sa har vi blivit tvungna att kopa flygbiljetter mellan Kuala Lumpur - Phuket och Phuket - Bangkok. Det blev typ 1400 kronor per skalle. Hade vart typ 400 om vi hade bokat nar vi kollade forsta gangen. Lite osmart, men hey vad ska man gora. Bara att gilla laget.


Gnaget ar samst, Dif ar samre och snart ar det dags. Heja Bajen!


Ovido - Quiz & Flashcards