P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under april 2010

Av NP Kool J - 27 april 2010 01:36


Hela mixen går att tanka ner här..


Av NP Kool J - 27 april 2010 00:44


Nu på lördag så blir det spelning igen, Main Source legenden Large Professor kommer att spela på Mosebacke Etablissement. Entré futtiga 120 kronor i förköp, 150 sek om man inte orkar handla innan. Men det känns som det kanske kan vara värt då det är helg och folk har nyligen fått deg. Guapo ringde och hetsa, kan man inget annat än att säga ja. Ses där..




Av NP Kool J - 25 april 2010 23:37


Vi har börjat med det på jobbet, här är ett exempel på vad vi håller på med. Tänk er 20 lagararbetare istället, så är det nästan samma sak..


Av NP Kool J - 25 april 2010 22:41


Så länge sen var det som Roma torskade en fotbollsmatch. Det känns som väldigt dålig tid just nu att förlora, bara tre omgångar kvar och Inter vann igår kväll. Total dominans i första halvlek, Totti gör 1-0 och det ser ut som det kommer att bli en promenadseger. Riise får bära hundhuvet efter två stora misstag i försvaret både vid 1-1 och vid 1-2. Nästa helg är det Parma borta, som kommer att bli en jättesvår match. Inte nog med det så har Inter bortamatch mot självaste Lazio, vem tror på full fart från Lazio. Klar läggmatch där, även fast Lazio måste vinna för att hålla sig kvar i högsta serien.


Nu ska vi inte deppa för mycket över resultatet, tror fortfarande att Roma kommer att vinna Lo Scudetton även fast det känns rätt tungt nu med två poäng upp till Inter med ett lättare spelschema kvar av säsongen. Hoppas att Inter tänker för mycket på Champions Leauge och tappar koncentrationen på ligan.


Glädjeämnena i helgen var ändå att djurgården INTE(!) vann Sm-guld i hockey, ännu en sudden death och ännu ett HV mål som skulle föra guldet till Jönköping. Tack Davidsson & co, ni gjorde min lördag! Sen fick gnaget bara 1-1 på hemmaplan, mycket bra.


Nu är det snart ny vecka, fotboll på tisdag/lördag och Valborg på fredag. Det kommer att bli en bra vecka, vi hörs och ses.


Av NP Kool J - 22 april 2010 19:00


Nya skivan är riktigt bra, dragit av den några gånger nu och det finns några spår som håller hög Gentleman klass. Lyssna och köp biljett till URF.


Av NP Kool J - 22 april 2010 17:04


Från The Salvation plattan, riktigt bra..


Av NP Kool J - 20 april 2010 15:21


  

July 17, 1966 – April 19, 2010


Efter dryga året av hårt kamp mot sin cancer har Keith "Guru" Elam gått ur tiden. En av historiens bästa emcees har tyvärr lämnat oss, må ha vila i frid. 


Ovido - Quiz & Flashcards