P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under mars 2010

Av NP Kool J - 11 mars 2010 15:46


Vilket javla stalle, Bangla Road ar ett av det sjukaste platser jag agonsin har suttit min fot pa. Holl pa att skita ner mig nar det var en forsaljare som drar upp en tva meters odla pa min arm. Sen ska vi inte tala om alla barer/pubar/klubbar. Mer om det senare..


Idag tog vi en trip ut till Freedom Beach, 20 minuters batfard fran Patong. Det var bara att satta sig ner i tailboaten och gunga med. Liten helt avsides strand, fanns bara en restaurang och inget annat. Snorklade och glassa pa stranden. Forsta dagen man sett att man har fatt bra med farg. Bytt solkram sa nu ar det bara att mosa. Vid 16 tiden akte vi tillbaka.


Nu ar det kvall, drog i mig en grym tacopizza for nan timme sen. Nu ar det nagra till bars som galler sen slagga for nya aventyr imorrn. Skal pa er dar hemma, har hort att solen tittar pa er.


Bombo..


Av NP Kool J - 10 mars 2010 06:12


Gardagens resa var madness, trodde den aldrig skulle ta slut. Borjade med att ga upp vid 5 (Som om man skulle ga till jobbet) och styr mat pa 7 Eleven. Bussen skulle komma och hamta upp oss mellan 6-6.20, den kom kvart i sju. Sen det sedvanliga att aka runt halva Koh Samui och hamta upp mer folk.

Sen vidare till nagon hamn, dar var det byte igen till en annan buss. Tio minuter senare var det bat fard pa en av det de varmaste batarna nagonsin. Gjorde rookie misstaget att ga av typ sist sa jag och Marko fick sitta i gangen av bussen pa sma bla pallar i en timme. Allt detta for att bussen var sa overfull med vaskor sa alla fick inte sitta. Efter ett tag sa holl man pa att bli tokig.

Till slut sa hamnade vi iaf pa natt hak dar vi fick vanta i 2 timmar pa nasta buss, toa besoket blev aven det legendariskt. Hall i golvet, bara kla av sig naken och kora. Kom pa nasta buss, nu var det bara 4 timmar kvar till Phuket. Under den resan holl vi nasta pa att pissa ner oss, kakade den vidrigaste burgare och sov mot en 65 arig engelsman som vi senare kom pa var gay.

Men till slut efter typ 12 timmars resande sa var vi framme, Phuket.

Traffade Markos foraldrar, drack lite pilsner med dom sen var det VM igen. Gick ut pa horgatan sen var det klart..


Skont med sno hemma? Bombo..


Av NP Kool J - 8 mars 2010 06:21


Koh Samui, jag flyter bort. Ar narmare +40 har pa on. Forsta natten var ett stort skamt. Bodde i en midre friggebod. Inge AC, utan vi hade tva mindre bra flaktar. Holl pa att stryka med under den natten. Som tur var hade vi dragit i oss tre flaskor thai rom sa det gjorde natten lattare. Men nu bor vi pa ett riktigt skysst stalle for 500 baht natten. Stranden ar bra lite mer aldre har an pa koh tao.


Drar vidare till Phuket imorrn, stannar dar nagra dagar sen ut pa sma oarna igen.


Bombo..

Av NP Kool J - 2 mars 2010 09:44


Nu sa ar man har efter lang vantan, sitter just nu pa Koh Tao, lite o pa ostkusten. Underbart vader, god mat och billigt boende. Inne pa tredje dagen i Asien, borjade aventyret pa Kosan Road i Bankok nar vi hade landat. Helt galet, laskade pa ratt bra till Premier League pa nagon bar mitti smeten.

Igar blev det ett snabbt stopp i Hua Hin som var mer om Mallis. Fulla 50-ariga tyskar/engelsman med sina 20 ariga thai tjejer. Saga vad man vill om det stallet men om man gemfor med dar man ar nu sa ar det ett skamt. Har ar det langa vita strader med palmer och klart vatten.

Blir kvar har nagra natter sen vidare ner mot Koh Samui, fortsatta att ata gott och kasta sig handlost i havet.


Hoppas ni har det bra dar hemma, aven fast det ar vinterkyla.


Bombo..

Ovido - Quiz & Flashcards