P to the O - It´s only that..

Alla inlägg den 10 mars 2010

Av NP Kool J - 10 mars 2010 06:12


Gardagens resa var madness, trodde den aldrig skulle ta slut. Borjade med att ga upp vid 5 (Som om man skulle ga till jobbet) och styr mat pa 7 Eleven. Bussen skulle komma och hamta upp oss mellan 6-6.20, den kom kvart i sju. Sen det sedvanliga att aka runt halva Koh Samui och hamta upp mer folk.

Sen vidare till nagon hamn, dar var det byte igen till en annan buss. Tio minuter senare var det bat fard pa en av det de varmaste batarna nagonsin. Gjorde rookie misstaget att ga av typ sist sa jag och Marko fick sitta i gangen av bussen pa sma bla pallar i en timme. Allt detta for att bussen var sa overfull med vaskor sa alla fick inte sitta. Efter ett tag sa holl man pa att bli tokig.

Till slut sa hamnade vi iaf pa natt hak dar vi fick vanta i 2 timmar pa nasta buss, toa besoket blev aven det legendariskt. Hall i golvet, bara kla av sig naken och kora. Kom pa nasta buss, nu var det bara 4 timmar kvar till Phuket. Under den resan holl vi nasta pa att pissa ner oss, kakade den vidrigaste burgare och sov mot en 65 arig engelsman som vi senare kom pa var gay.

Men till slut efter typ 12 timmars resande sa var vi framme, Phuket.

Traffade Markos foraldrar, drack lite pilsner med dom sen var det VM igen. Gick ut pa horgatan sen var det klart..


Skont med sno hemma? Bombo..


Ovido - Quiz & Flashcards