P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under oktober 2009

Av NP Kool J - 6 oktober 2009 20:55

  

Glöm vattenpumparna man snor på macken, nu snackar vi 8-liters Krink bransläckare. Go madness med den ute i höstnatten. Kostar bara 1000 dollar, den kommer tom och den finns bara i 20 ex. Så det gäller att vara med i farten om man vill lägga vantarna på en sån. Hel cool..



Av NP Kool J - 6 oktober 2009 19:44

  


Smutsigare snubbe får man leta efter.."Nej men jag tar ett hagelgevär och blåser bort skallen av mig" Smutsigaste låtarna, smutsigaste bruden. Summan av kardemumman är att han inte duschade..

Av NP Kool J - 6 oktober 2009 19:29


Som vanligt lyssnar jag på P3 när jag är på jobbet, hörde en väldigt upprörande nyhet imorse. Det var en 24 årig kille som har dött efter han har blivit gripen av Polis. Dom hade brytit ner honom mot backen, tagit grepp på honom som gjorde att han svimmade och senare dog av sviterna på sjukhuset. Hans egen bror blev vittne, han berättade själv vad han upplevde och kände efter det som hade hänt.

Det värsta av allt är att poliserna som mördade killen har inte fått något straff alls, flertal poliser som var på platsen hade inte änns blivit förhörda. Vad är det som händer? Fyra poliser brottar ner en person så han dör och ingen får så till svars för vad som händer, inga åtal alls. Helt rubbad..


Av NP Kool J - 5 oktober 2009 22:10

  


Söndagen var riktigt bra, mycket viktig seger nere i träsket med monkeybojs och Örgryte. Årets mål numer två när Simon Helg trycker på i sista sekunden av första. Tack för den slitsegern, fortsätt så grabbar.

  

"Ett av mina brott verkar vara att jag inte fanns på läktaren i Malmö i söndags utan reste till bokmässan i Göteborg för att presentera en ny bok som jag arbetat med i tre år och som kom ut två dagar före mässan. Det ångrar jag inte en minut."

  

När man uttalar sig i dessa tider på detta sett så måste alla förstå att han är fel man på den sitsen. Går att läsa hela brevet från Staffan Thorsell här efter avgången.


Mycket viktig seger för IFK Göteborg över Gais ikväll med 2-1, dom förtjänar inte vinsten men det spelar igen roll då dom måste vinna för att hänga på AIK i tabellen. Inget guld till Solna..


Mycket fotboll nu, men det blir lätt så när hösten kommer. Allsvenskan avgörs plus att alla andra ligor drar igång ink Champions League. All good..


Av NP Kool J - 3 oktober 2009 20:44


Mammas mat är alltid gott, lasagne blev jag bjuden på idag. Jag och far såg när Öis tog 3 poäng av Kalmar i ett regnit Göteborg. Det går bra nu, kompis det går bra nu. Man tjatar om måste-matcher hit och dit men imorgon kan klockan vara slagen. Total ångets känner man, försöker bara tänka på annat för att inte må dåligt.


Ikea är inte ett ställe jag ska rekommendera för halvt bakfulla 22 åring, skrikande barn och stressade föräldrar överallt. Köpte ett kastrullset (Då locken på mina har gått sönder) och en toaborste. Dryga hundringen tyckte jag var okej. Man behöver grejerna så det är bara att pynta. En korv och en pizzaslice var sjävlklart när vi var klara, fint.


Nu i dessa tider när NHL lagen spelar premiärer i globen (Helt skevt enligt mig) och våra inhemska serier har dragit igång så är det dags att ta tag i saken. Så imorgon kväll blir det att knyta på sig grillerna och göra comeback på hockeyrinken. Man var en stjärna när man var liten, hoppas att det sitter i.


Nu blir det tacochips och Batman, senare..


Av NP Kool J - 3 oktober 2009 10:44


Ta hand om er, jag ska till Ikea..


Av NP Kool J - 1 oktober 2009 22:55


Lite trött idag efter att det blev ganska sent i natt. Mötte upp Hjulis & Emil på Strike, kollade Real Madrid - "Olympic" (Som den dumma kommentatorn kallade dom för) Marsielle. Tog några bärs där sen traskade vi vidare till Å. Tyckte det var alldeles för lite folk för att stanna kvar så vi gick till Circus istället.

Lagom med folk och en skön stämning, tog vi två kalla till. När klockan slog tolv tyckte vi att Pluto vore en bra idé, det skulle vi inte ha gjort då det var total kass. Måste vara betydligt fullare för att klara av folket där uppe på terassen. Rolig grej hände innan vi gick in, random snubbe som inte tyckte om att han blev utkastad för att han var för full. Vakterna skrek på han och då drog han kanon kommentaren "Jag har 80 poäng i konflikhantering" Vi tre stod och små flinade åt honom medans vakterna körde iväg honom på Sigma torget.

Efter en öl på Pluto lämnade vi, Emil hade gjort sitt så han gick hem. Jag & Hjulis tog en sista Kilkenny på Pitchers innan vi cyklade hem. Chill onsdag..


Staffan Thorsell fortsätter hetsen mot oss, istället för att sköta sig jobb så mörkar han sin inkompetsen med att kasta skit. Vilken idiot, läs mer här..


Måste bara säga att Christiano Ronaldo är en grym fotbollspelare, vill inte riktigt erkänna det för mig själv men han är grym. Det han gjorde mot Marseille var helt strålanden, tyvärr blev han utbytt för skada i slutet av matchen.


Sen tycker jag att vi ska skänka en tanke till alla offer i det nya ovädret som härjar i Asien. Vi ska känna oss lyckligt lottade att vi bor där vi bor. Det kan bli kallt och kanske snöa lite, men vi slipper 10 meters vågor till frukost. Inge sånt när jag ska dit tack..


Boombo..



Ovido - Quiz & Flashcards