P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under augusti 2009

Av NP Kool J - 22 augusti 2009 01:00


Dagens..

..mat Icas fryspizzor, lägg på extra ost så är dom riktigt goda.

..film Mannen utanför lagen, Clintan dödar folk med svärd.

..sida VBS.tv, sjukt bra repotage om allt möjligt.

..musik Stone Throw, vilket kanon label.

..låt Herbie Hancock - Riot 

..längtan Resan med stort R, snart bara 190 dagar kvar.

..sak Spotify, den hjälper till i letandet efter bra musik. 

..nej Fortfarande Hammarby IF.

..ja Premier League förra helgen, Serie A denna. Hösten är kommen..


Av NP Kool J - 21 augusti 2009 08:08


Går upp fruktansvärt tidigt för att ha jobbat sent dagen innan, somnade innan midnatt så det var lika bra att byta soffan mot sängen. Ville se på How I met your mother men kände att det skulle vara skönare att duna. Morgonen börjar med att äta flingor och hylla denna grymma Dj, Peanut Butter Wolf är väl kanske inte det bästa namnet en person har kommit på men han kan skapa musik, riktigt bra sådan också. Lyssna..


Av NP Kool J - 20 augusti 2009 12:13


http://viola.blogs.eurosport.se/archive/2009/08/19/ecco-hossein-la-tessera-del-tifoso.html#comments


Mussolinis arvtagare har nu tagit över den Italienska fotbollen. Det är bara att lyda, annars är du helt körd. Riktigt vidrigt..


Av NP Kool J - 19 augusti 2009 23:19


Gjorde ett nytt försök igår, Road Trip Beer Pong fortsättningen på Road Trip med Stiffler osv. Men herregud, såg i tio minuter sen ville man bara kasta ut datorn genom fönstret. Vilket skräp, fan va trött jag bli. Onödigt att änns lägga ner tid att leta fram och tanka ner. Sluta upp att göra sånt där skit, inte änns finniga 15 åringar kan tycka sånt här är kul längre. Ta bort säger jag..


Av NP Kool J - 18 augusti 2009 23:32

Av NP Kool J - 18 augusti 2009 22:53


Sett några nya filmer senaste dagarna så här kommer lite tankar runt dom..


The Hangover var en rätt tråkig historia. Tror jag har börjat tröttnat på amerikanska-college-roadtrip-rullar. När man var yngre var det jättekul med filmer som American Pie osv, men nu vet jag inte alls. Nee jag vet inte, kanske var på för dåligt humör för att se på den.


Angels & Demons fortsättningen på Da Vinci koden. Det var en helt klart godkänd. Det kanske bli lite för overkligt med den där super-dosan dom letar efter. Tom Hanks är alltid bra, det blir spännande vid några tillfällen men tyvärr kommer den aldrig upp i samma nivå som sin föregångare.


The Boat That Rocked härlig drama/komedi om ett gäng engelsmän som sänder piratradio på en båt mitt ute i havet. Dom sköna karaktärerna gör filmen rolig, speciellt den hårige Bob. Den bästa filmen av dom här tre.


Av NP Kool J - 18 augusti 2009 00:26


Helgen var lugn och stillsam, fredag började med födelsedags kalas för min underbara brorson. Ryan the man blev 2 år, han blev såklart mest glad över sina nya tröjor han fick av farbror. Vad är alfonspussel mot en ny Hammarby zip? Nej svaret är sen gamalt tröjan, som han stolt bar under hela kalaset. Spelade t.o.m lite innebandy i den. Ganska nöjd vad jag också.


Lördag, ja så var det dags igen. Alla är emot oss, dagen till ära så var det dags för domarkåren att igen visa sitt fula tryne. Tack för det Markus Strömbergsson din jävla sopa. Och ja, banderollerna var riktigt osmakliga. Det tycker jag också, but we still not lovin police. Right? Blev några bärs med brorsan för att må lite bättre på kvällen.


Söndag var det engelsk ligafotboll på menyn. Pizza hemma hos Sveriges skönaste finne, Marko. Man Utd gjorde ingen bra match men vann, Pool var riktigt dåliga och torskade. Var ritkigt trött hela dan, sov tidigt.


Nu ser vi framåt, 193 dagar kvar. Snart helg, snart fotboll..


Av NP Kool J - 15 augusti 2009 00:46

Ovido - Quiz & Flashcards