P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under december 2010

Av NP Kool J - 16 december 2010 19:28


Här var det nytt, här var det Svenskt..






Jaahaaapp..


Av NP Kool J - 16 december 2010 18:43


Bara en arbetsdag kvar sen är det helg igen, Lars Åke "Sopan" Lagrell har meddelat att han lägger av efter 400 år som ordförande för SvFF. Dagens bästa nyhet enligt mig. Sen så pågår ju Musikhjälpen på P3/P4/Svt2 & musikhjalpen.se, det är bara att ringa/messa in och önska låt för att skänka en slant för kampen emot barnhandel. Nu ska jag nog styra lite käk efter 3 timmars "powernap" efter jobbet. De är riktigt tungt just nu, men snart jul/nyår så det ger lite extra kraft i detta snöinferno som vi alla lever i. Sommar, sommar, sommar kom hit vi saknar dig..


Musik som aldrig förr..





Notera gubben med tatueringen(!) som är med i videon nedan..




Juve - City idag i Euroleague, kan bli intressant..


Av NP Kool J - 15 december 2010 17:21


Några bra filmer som jag har sett den senaste veckan, två nya och en gammal. Två franska och en av Ben Affleck. Look at it, please do..


The Town



L'ennemi public n°1



Un Prophete

Av NP Kool J - 11 december 2010 19:27


I denna underbara stad, sitter och lyssnar på P3 planet som handlar om Tokyo. Funderar på att gå ut och äta, var ute en sväng för en timme sen för att handla mat åt Victor. Han behövde lite frukost grejer så jag tänkte att det kan jag väl hjälpa han med medans han är och jobbar. Blir som sagt sista kvällen idag, kör på samma mönster som tidigare. Sitta och ljuga på några pubar med öl som sällskap. Ganska bra blandning av aktiviteter. Hem till värmen imorrn igen, känns väl sådär. Tur att man har roliga saker att se fram emot nästa vecka. Snart är det jul..


Dagens boktips:



Utdrag ur boken:


"Han stannar vid en vägg.

Han bara står där.

Så lyfter han sakta ett finger upp mot det enda fotografi som hänger på väggen.

Fingret nuddar fotografiets ram.

Och så säger han med en suck som är tung av rörelse.

- Maradona."


Grym..

  

Av NP Kool J - 10 december 2010 15:32


Utdrag ur boken:


"- Vilket lag håller jag på om någon frågar?

- Roma. Du håller alltid på Roma, var du än är i världen.

- Vad heter det andra laget i Rom?

- Skit i det.

- Men vad heter det?

- Gais.."


Läs den..

  

Av NP Kool J - 9 december 2010 18:04


Andra dagen i Rom, trött och bakfull. De är lite som det ska vara. Jag och Victor var på en runda igår kväll efter den grymmaste 5 rätters måltiden på länge. Vi gick till Victors stamis restaurang och åt. Helt underbar mat avslutades med lite fernet och kaffe. Sen så fick vi betala ingeting typ, helt oslagbart.

Senare efter maten gick vi runt på olika pubar för att se Roma spela boll, tyvärr är dom inne i en väldigt dålig trend just nu så det blev bara ett poäng borta mot Cluj (Stavning?). Förstår inte hur svårt det kan vara att hålla en ledning mot ett b-lag från Rumänien. Aja vi sket i det och gick vidare. Runt 01 tiden så drog vi hem till lyan igen.

Nu sitter man här och har precis kommit tillbaka från en snabbis på Supermercato, inhandlade lite nödvändigheter. Kände att jag inte var i form än att sätta mig och äta på en restaurang så de fick bli lite provisoriskt. Bokläsning i väntan på att Victor ska sluta jobba..


Aretha Franklin har cancer, oerhört sorgligt. Love you Aretha!


Av NP Kool J - 7 december 2010 10:49


Genialt!


Av NP Kool J - 7 december 2010 01:49

Ovido - Quiz & Flashcards