P to the O - It´s only that..

Alla inlägg den 17 januari 2010

Av NP Kool J - 17 januari 2010 16:46




Play Cloths i samarbete med Wyclef Jean har tagit fram en tee för att samla in pengar till offrerna i Haiti. 100% av pengarna går direkt till en fond som ska gå till att bygga upp Port-au-Prince igen och hjälpa deras invånare. För att få dit pengarna så fort som möjligt så säljs den bara mellan den 15-22 Januari. Kolla in Play Cloths webshop här för att köpa den.

Av NP Kool J - 17 januari 2010 14:52


Söndag, grande domenica! Icas vegetariska fryspizza med cola, Roma - Genoa på 9an. Curvan är full och Toni ska måla. Martin Åslund måste vara den mest förvirrade "expert" kommentatorn någonsin, inte ett rätt. Måste ta upp mitt maniska Serie A tittande igen, har varit för dåligt ett bra tag. Men nu är man tillbaka, tippat och ser fram emot Romas klättrande i tabellen.

 

Pigg som en nötkärna, man har lagt av med drickande. Var ute nykter igår, ganska skönt men ganska tråkigt. Var hemma vid 22, somna som ett litet barn strax efter tolvslaget. Ska försöka hålla upp till den 4e februari, tills dess ska det inte vara några problem men den helgen kommer det vara helt omöjligt.

 

Skönt med tyst minut för offrerna i Haiti..

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards