P to the O - It´s only that..

Alla inlägg den 1 januari 2010

Av NP Kool J - 1 januari 2010 13:48

Av NP Kool J - 1 januari 2010 13:06


Det är väl allmänt känt att Q-bert är ganska skillad när det gäller att pilla på skivor, men vad är det för sjuk sak han har mellan bena? Sjukaste på länge..



Kan läsa om den här..

Av NP Kool J - 1 januari 2010 11:58


Nu är det 2010, undrar vad som kommer att hända i år. Vinter OS, fotbolls VM och riksdagsval pratade dom om på tv för någon dag sen. Vi får väl se..


Första Januari, filmen för dagen är Henry Poole is here, handlar om en man som som flyttar in i ett hus i samma område om han växte upp. Där ska han spendera sina sista dagar i livet. Han har en sjukdom och vet om att han inte har lång tid kvar i livet. Men något händer, något som får upp hoppet. Mys rulle, perfekt att se en ledig dag som denna.


Idag mår jag bättre, febern har gått ner något. Kunde sova några timmar i natt som tur var. Ganska skönt att man har ledig några dagar innan man ska tillbaka till grottan, rödadagar är bra dagar.


Todays tune..



Kool G Rap feat. Nas - Fast Life (DJ Shame Remix)

 

 

Av NP Kool J - 1 januari 2010 00:13


Nu förstår jag varför varje hundägare i landet fyller upp varendra tidning med klagomål över att ungdomarna smäller för mycket smällare under nyårsnatten. Eftersom man är nykter vid 12 slaget för första gången på ca 10 år så märker man vilket jävla liv det är. Hundarna/katterna måste ligga med panikångest samtidigt som dom skiter ner sig varje gång det pangar utanför dörren. Usch vilket öde, kan inte änns hålla för öronen.


Ensam hemma i lägenheten, dricker lingondricka och tittar på scrubs. Vaknade upp med feber idag, förstört hela dagen därmed hela nyårsresan och allt som har med den att göra. Ganska sur, ganska bitter..


Gott nytt år på er alla!


Ovido - Quiz & Flashcards