P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under december 2009

Av NP Kool J - 11 december 2009 01:00

Av NP Kool J - 11 december 2009 00:41


WOW! Nu är det snart fredag, har jobbat arslet av mig hela veckan. Torsdagen är slut och jag har nu kört 42 timmar, bara 6 kvar. Folk är tydligen hungrig inför jul så vi får jobba över hela tiden. Förhoppningsvis blir det lugnare nästa vecka, hoppas man orkar med mördar-fotbollstuneringen på lördag bara. En öl skulle sitta rätt bra just nu, kanske sova i en månad också.


Jesper Blomqvist har för alla som har missat det blivit tränare för Hammarby IFs fotbollslag. Kommentarer överflödiga..


Preliminärt spelschema för nästa års Superettan har kommit ut i dagarna, vi börjar som vanligt på bortaplan helgen den 10-11 april. Man kommer hem efter 6 veckor i asien och går rakt in i hetluften, kan inte bli bättre tror jag.



Något slags hiphop event på Sigurd den 18e, kan bli intressant. Öl och hiphop är en ganska bra. Billigt är det också, någon som vet tid?


Champions Leagues har gått vidare till nästa gruppspel, inge roliga lag som gick vidare. Lite synd att Pool är så jävla dåliga att dom inte klara av Lyon & Viola.


Roma vann derbyt med 1-0, rapporten säger att det var ett grymt derby. Lite som förr i tiden när man fick göra lite som man ville, skönt att höra. Får hoppas att dom klättrar lite i tabellen nu. Forza Roma!


Tyvärr gick det inge vidare för PSG borta mot Bordeaux, men dom vinner nog hemma på söndag mot St Etienne. Alle Paris!


Nu måste jag sova, helt död..

Av NP Kool J - 4 december 2009 21:52


Fyllt upp kylen, fixa några julklappar och köpt tre nya Art Blakey plattor har jag lyckats med idag. Pratade om att köra en köpfri vecka på morgonpasset i P3, känns som en sjukt svår sak att klara av. Nu när jag tänker på det så glömde jag bort att handla en usb-sticka, måste ha till nya stereon på jobbet.

Vaknade upp till Olivia Thirlby söta ansikte i tv-rutan, den moderna klassikern The Wackness går på Canal Plus.


Vi ses imorgon alla sköna..


Av NP Kool J - 2 december 2009 21:19


100 målningar på 100 dagar, Swets projekt började igår..


http://www.molotow.com/magazine/swetgoesred/


Av NP Kool J - 2 december 2009 17:17


Makaroner, Japans fotboll och Madlib är onsdags nöjen här hemma hos mig. Mamma kom över för en stund sen, hon tycker jag ska pynta lite. Så jag får nya gardiner och duk till köket. Hämtar upp ljusstaken och mina tomtar från källaren, så nu när kylan har kommit så är det dags att räkna ner till jul. Bara 22 dagar kvar till julafton, sjuk tanken. Känns som det var typ igår man ramla hem från krogen i bara t-shirt, men det är bara att använda mössa och halsduk. Har förövrigt dragit på mig en skön förkylning också, snoret rinner som vatten i en öppen kran.


Ikväll kommer jag vinna drömvinsten på Lotto, kommer bli skönt..


Av NP Kool J - 1 december 2009 16:21


I´m back! Efter en väldigt händelserik helg på många olika sett. Började i fredags med att avsluta en helvetes vecka på jobbet, sjukt mycket att göra plus en massa övertid. Skönt med helg. Bo Kaspers Orkester skulle alltså ses nere på Sigurdsgatan 25, jag i sällskap av farsan. Vi tog oss ner till city för käk, Entrecote med rostad potatis och svampsås. Tillsammans med en öl så njöt jag ganska mycket.


  


Efter några öl till så traskade vi ner till Sigurd. Inte så mycket folk när vi kom dit, men det strömmade på ganska bra. Ca klockan 21 gick dom upp till publikens jubel. Början tycket jag inte var så bra, för mycket rockiga låtar. Plus att det stod en dryg jävel framför som konstant dansade omkring. Lite lätt irriterade rörde jag mig till baren, köpte en öl och såg resten av konsterten där ifrån. Andra halvan av spelningen var riktigt bra, gamla låtar med mycket roliga mellantugg.

Efter ca 1 ½ till 2 timmar så lämnade dom scenen till slut efter tre (!) extranumer, välgodkänd insats. Mycket trevlig kväll med far.


Lördags var det inventering på jobbet, sjukt segt men bra med pengar. På kvällen var det dags för comeback för mig på hockeyrinken. Gick ganska bra, någon kanske har sett bilder på Facebook. Trött i kroppen men pigg i sinnet så gick man på ölen. Startade på Bäckby och avslutade som nästa alltid annars på Bill & Bob.


Söndag, trött och lite bakfull. Först adventsfika hemma hos mormor med resten av släkten. På kvällen var det hockey igen(!), men söndags tempot var typ Elitserien och lördagens var div 8. Efter ungefär 3-4 byten kände man sig svimfärdig och spyan var inte långt borta. Men man kämpade emot. 90 minuter senare var man ganska slut. Fruktansvärt kul, synd bara att man har kondition som en 75 åring. Men det blir väl förhoppningsvis bättre efter fler gånger.


  


Idag har jag var duktig, igår var jag för trött för livet efter den tunga helgen. Men idag har jag lagat ett gäng matlådor igen. Chilli Concarne som blev riktigt bra, mycket nöjd över att kocken i mig glänste.  


Har även efter många omvägar hämtat ut mina skivor som jag beställde förra veckan. Detta låg i paketet:


VA - Wild Style Soundtrack (Animal Records 1982)

De La Soul - 3 Feeth High & Risning (Tommy Boy Records 1989)

Pete Rock & CL Smooth - Mecca and the Soul Brother (Elektra Records 1992)

Mos Def & Talib Kweli - Black Star(Rawkus/Priority Records 1998)

Pharoahe Monch - Internal Affaris (Rawkus/Priority Records 1999)

Mos Def - Black On Both Side (Rawkus/Priority 1999)

Slumvillage - Fantastic, Vol.2 (Goodvibe Records 2000)

Jay Dee - Fuck the Police 12* (Up Above Records 2000)

Big L - The Big Picture (Rawkus/Priority Records 2000/2002)

Jay-Z - Blueprint (Roc-A-Fella/Island Def Jam Records 2001)

Jay-Z - Black Album (Roc-A-Fella/Island Def Jam Records 2003)

Madlib - Shades of Blue (Blue Note Records 2003)  


That´s that, senare..

Ovido - Quiz & Flashcards