P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under maj 2010

Av NP Kool J - 11 maj 2010 11:52


  


"För över ett decennium sedan samlade svensk hiphop sina krafter och slog sig in i det svenska folkhemmet. Petter, EyeN´I, Ken Ring, Looptroop, Latin Kings och Timbuktu var några av de som då markerade svensk hiphops existens och är sedermera kända som några av landets mest folkära artister.

Sedan dess har den svenska hiphopen fullständigt exploderat i sound, uttryck och aktörer och tiden är nu inne att dokumentera ännu en del av den svenska hiphopen på ett samlingsalbum, och skapa en musikhistorisk referens, i hopp om att det skapas ännu en om ett decennium.

Evolution samlar de svenska hiphop-akter som varit framstående inom svensk hiphop under en senare del av 2000-talet. Inom kort släpps samlingsalbumet Evolution som är ett samlarobjekt för den som är intresserad av den svenska musikarenan, och hiphopen i Sverige.

Evolution är ett projekt presenterad av Ametist och Redline/Salazar Brothers.


Artwork & CD-booklet av Svante Danielsson och Björn Berglund

 

Sajt av Niklas Rosén och David Paulsson"

 

Snippet:

 

Evolution-snippet 1

Av NP Kool J - 9 maj 2010 15:32

Av NP Kool J - 9 maj 2010 15:15



Har dom fått in dåliga linnen på Shelta? Klassiska Champion i grönt utförande av Boston Celtics. Numer 34 Paul Pierce, hur tung som helst. Hade jag haft deg så skulle jag köpa ett gäng, kan inte ha få många basketlinnen. Grymt..


Av NP Kool J - 8 maj 2010 03:08



Fastnade direkt, hur kan man göra en första säsong av en serie i bara 8 avsnitt? På bara 25 minuter långa avsnitt? Jag blir galen, man ser hela på en kväll. Gaaah, HBO is the shit. Och ledmotivet är helt underbart, Aloe Blacc - I need a dollar. Lyssna på den här nedan, sjukt tung. Så klart så ligger karln på Stones Throw, dope..


Nu tillbaka till avsnitt numero five..


Av NP Kool J - 7 maj 2010 23:59


Dom har alltså bokat in MF Doom den 6:e November, väldigt tidig bokning. Men om det nu blir så att han kommer så är det är sjukt maxad spelning. En lördag också, kan blir grymt!


Av NP Kool J - 7 maj 2010 01:39

                                     

Av NP Kool J - 7 maj 2010 01:25

Ovido - Quiz & Flashcards