P to the O - It´s only that..

Alla inlägg den 23 juni 2009

Av NP Kool J - 23 juni 2009 23:07


Helt värdelöst när man läser att Lauryn Hill ställer in sin spelning på Sthlm Jazz. Hela hennes Europa turné blir inte av, sjukt besviken. Estelle som kört med Kanye ska tydligen ersätta på lördagskvällen. Inte änns i närheten, men men..


Nya som jag gillar är Cunnie Williams, riktigt skön röst i denna moderna soul. Han ska diggas i sommar, ett tips är att alla andra också gör det. Satt i stugan med Johan och nöjt av denne man, riktigt bra gung.


God natt..


Av NP Kool J - 23 juni 2009 22:53


Tips från kofoten, Jedi Mind Tricks live på P3 live! här..


Av NP Kool J - 23 juni 2009 00:32


Så var man hemma från stugan igen efter lill-semester uppe i Hälsingland. Det ända man har gjort är att ätit mat konstant och krigat mot mördar myggen. Ser ätande som vädligt tråkigt, om man slapp så skulle jag. Men ibland är det så gott så man inte vet vad man ska ta sig till. Sill, potatis, gräddfil med gräslök, hårdmacka och en nubbe. Väldigt, väldigt gott.


Sällskapet som var med upp är som vanligt väldigt trevliga och underhållande. Mina föräldrars vänner är så roliga, alla har helt underbar humor. Specillet när dom hakar upp sig på nått och kör intern grejer. Man kan inget annat än garva.  


Och så katten, njuter när hon är där uppe, men sen när hon ska åka hem så gnäller hon tre timmar i bilen. Till slut är hon så trött så det bara väser om henne, tappat rösten och är helt utmattad. Tycker synd om henne. 


Nu är det vardag igen, några veckor kvar tills semester och så verkar det som vädret börjar kamma till sig. Det ser bra ut..


Helgens..

..filmtips Aristocats, den gamla klassiska tecknade kattrullen.

..dryck Irish Coffe, den värmde när graderna närmade sig 0 strecket..

..öl Bror hade med sig Newcastle, den funkar alltid.. 

..mat Grillspett, kunde inte sluta äta. 

..låttips Jazzy Jeff & The Fresh Prince - Summertime

..spel Div sällskapspel, TP var min personliga favorit.

..röst Tomas Ledins, sommarpratade i P1..


Ovido - Quiz & Flashcards