P to the O - It´s only that..

Alla inlägg under februari 2009

Av NP Kool J - 10 februari 2009 17:12


Stort grattis till my boy Kenta Kofot som fyller år idag!


Av NP Kool J - 9 februari 2009 14:50


Amerikanska Grammy Awards gick av stapeln för 51:a gången igår, personligen tycker jag det var skit dåligt. Vem är han, har han gjort nått bra?


Best Rap Solo Performance: Lil Wayne, A Milli

Best Rap Song: Lollipop, Lil Wayne feat. Static Major

Best Rap Album: Tha Carter III, Lil Wayne


Av NP Kool J - 8 februari 2009 12:37


Vaknar upp med att det är mystiska vattenfläckar på golvet och hela världen är vit igen. Gårdagen var en succé, god mat hemma hos föräldrarna på Bäckby (http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=864752) där det diskuterades konstiga barnnamn och dåliga hantverkare. 20.37 bussen vidare hem till Josie & Mange. Dom har flyttat till en ny lägenhet ett stenkast från mig. Riktigt fin, fast dom saknar en dörr så katterna är inte hemma. Anders var där och tipsade om videon nedan (hemlös kille som kickar) som är helt sjuk.


BAS var bra, fyllan var bra, men SHIT vad det snöade när man gick hem..


Av NP Kool J - 7 februari 2009 15:43


Det blev tyvärr ingen fotboll då folk inte kan, vill eller känner för det. Men jag hittade två kanon plattor, Ramsey Louis - Don´t it feel good och Temptetions - Live in Japan.


Nu ringer far, dags att röra på sig..


Av NP Kool J - 7 februari 2009 11:18


Det fortsätter, inatt blev det två timmar. Morgonens filmer blev Sexdrive (Roadmovie, mycke bögskämt osv) som inte var bra. Den andra var Max Payne (Mark wahlberg) baserad på det gamla klassiska PS1 spelet, den va bättre. Mycket pang-pang och smutsiga droger.


Idag blir det förhoppningsvis lite fotboll, kanske hinner med att ta den vanliga rundan på börsen för att hinna nått guldkorn. Ikväll blir det BAS på pluto, Cosmic & Sulo kommer som vanligt att få mig att må bra..


http://www.klubbsolid.se/solid_newyear_front250.jpg


Av NP Kool J - 6 februari 2009 21:14


Lugn hemmakväll med plattan Philly Sound med bla denna underbara låt..


Av NP Kool J - 5 februari 2009 13:10


Ännu en natt utan sömn, tittade på Cloverfield (Monster på Manhattan) och Lara Craft (Angelina i sitt esse) för att fördriva tiden. Tänker alltid på Edward Norton när jag har svårt att sova, en slagsmålsklubb kanske inte skulle vara så dumt att starta ändå.


Ovido - Quiz & Flashcards